Info over de lessen

Wat gebeurd er als er geen wind is ?

Dat wordt uiterlijk een dag van tevoren gemeld per telefoon & kan er direct een nieuwe afspraak worden gemaakt, in sommige gevallen kunnen we ook een alternatieve activiteit aanbieden.

Moet ik nog dingen meenemen naar de les ?

Een handdoek, zonnebrand & zwemkleding voor onder het wetsuit (inbegrepen).

Kan ik ook aangeven op welk tijdstip ik wil lessen ?

In Principe wel, er zijn meestal 2 dagdelen beschikbaar : 10:00 - 14:30 & 15:00 - 19:00 en in de avond. Hier kan ook van afgeweken worden bij minder wind of op aanvraag.

Hoe kan ik betalen ?

Bij voorkeur contant op locatie, overmaken van tevoren mag ook.

Hoe oud moet ik zijn om deel te nemen aan de kitesurflessen?

De minimum leeftijd is 12 jaar met een richtlijn van 40 kg.

Is deelname op eigen risico ?

Deelname geschiedt geheel op eigen risico, Kitesurfles Scheveningen kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor verkeerd opvolgen van de instructie.

Zijn er wel eens ongelukken gebeurd tijdens de lessen?

Gelukkig niet, Wij houden ons strict aan de veiligheids regels voor zo min mogelijk risico.


Kitesurfles-Scheveningen wordt ondersteund door :


Kadobon geven ?

Kitesurfles Scheveningen

De kitesurfschool in scheveningen voor jouw cursus kitesurfen !

Kitesurfles Scheveningen heeft diverse kite cursussen op alle niveau's ! IKO - certificaat inbegrepen !

Al ben je compleet nieuw met de sport of wil je juist doorgroeien om op zee goed zelfstandig te varen dan zit je hier goed. Je kunt kiezen uit 5 verschillende kite cursussen waarvan er altijd 1 bij jou past !

Er wordt lesgegeven in groepjes van Max. 3 personen per instructeur. Als je les wilt krijgen met 2 pers. kan dat tegen een kleine meerprijs € 25,- p.p. Reserveren kan telefonisch (06 39 69 63 93)of per e-mail kitesurfles.scheveningen@gmail.com > 1 a 2 dagen voor de geplande les kun je contact opnemen over de weersomstandigheden. De cursus kitesurfen zijn IKO proof !

De 3 of 4 daagse kitesurf cursus in Scheveningen brengt jou op het niveau wat je zoekt !

Kitesurfles Scheveningen zorgt dat jij veilig kan starten met de ultieme hobby: Kitesurfen. Als je van plan bent echt de sport te leren & heerlijk wilt cruisen over heel de wereld dan zijn de 3 of 4 daagse cursussen voor jou van toepassing

Grijp nu je kans met de enorme aanbieding > de 3 daagse cursus voor maar € 249,-

Al schrijf je je in voor een cursus kitesurfen dan krijg je bij aankoop van een nieuwe kiteset jouw lesgeld retour !

Tijdens deze kitesurf cursus in Scheveningen leer je als eerste de kite onder controle te houden & de enorme kracht die daar bij vrij komt te beheersen. Daarbij zit een stukje theorie wat ook is terug te vinden in het E-book.

Daarna komen een paar gerichte opdrachten om de kite te leren herstarten, gecontroleerd door de krachtzone te sturen & self rescue. Als laatste onthullen wij de geheime technieken om snel te kunnen varen met het board onder je voeten & upwind te kunnen varen en dan ben je klaar voor het echte werk !

Eigen spullen

Wij leren je ook goed omgaan met je materiaal & waar je op moet letten als je zelf kitegear wilt aanschaffen. Wij hebben ook de beste beginners set samengesteld voor iedereen die nieuw materiaal wilt gaan gebruiken.